Christmas Gift Guide

Christmas Gift Guide

DA! Si eu sunt genul acela de persoana care lasa toate cumparaturile pentru sarbatori pe ultima suta de metrii. De exemplu, mai sunt 6 zile pana la Craciun si eu am cumparat doar 2 cadouri din 7, insa nu ma simt presata de timp pentru ca in mare parte am in cap exact ce si de unde trebuie sa cumpar si de cele mai multe ori datorez acest lucru ghidurilor de cadouri (din care ma inspir aproape in fiecare an). 

EN: YES! I am one of that persons who buys gifts a week before Christmas. For example, there are  6 days left until Christmas and I bought only 2 out of 7 gifts, but I don’t know why I don’t feel any kind of pressure (maybe because I know exactly what and from where to buy). Every year I take my inspiration from gift guides,so I decided to make one for my blog.

Christmas Gift Guide

Daca ai o prietena care iubeste sa citeasca, #GirlBoss este una dintre cele mai bune alegeri pe care ai putea sa o faci. Este super usor de citit si mai mult decat interesanta. Odata ce o incepe nu ii va mai da drumul din mana. 

EN: If you have a girl friend who really loves to read, #GirlBoss is one of the best choices you can make. It’s very easy to read and more than interesting. Once she starts reading it she won’t stop!

Christmas Gift Guide

Pentru acea prietena care este o iubitoare de produse de machiaj acest set de la Sephora (similar AICI) este mai mult decat perfect. Contine absolut tot ce ai nevoie (de la farduri, la rujuri, blush si eyeliner).

EN: For that friend who is a make-up junkie, this set from Sephora is more than perfect. It contains everything she’ll ever need (from eyeshadows to lipsticks, blush and eyeliner).

Christmas Gift Guide Christmas Gift Guide

Un al doilea set de machiaj pe care il gasiti tot la Sephora este cel de la Too Faced care contine 4 rujuri Melted ( nuantele Chihuahua, Fig, Honey (Melted Chocolate) si Lady Balls (Melted Matte) ).

EN: Too Faced Melted Lipstick Set is also a great,great idea for a gift to your make-up junkie friend.

The shades included in this set are: Chihuahua, Fig, Honey (Melted Chocolate) and Lady Balls (Melted Matte).

Christmas Gift Guide

Trebuie as recunosc ca unul dintre cadourile mele preferate este cel de tipul ‘stocking stuffer’. Intotdeauna gasesti multe lucruri mici,folositoare si dragute intr-un astfel de cadou. Eu am ales o pereche de cercei handmade, o esarfa foarte mare si calduroasa, o cana si o lumanare tematica de la Jumbo, un sapun cu sclipici Sephora si un globulet.

EN: I have to admit that stocking stuffer gifts are one of my favourites. You always find little and useful things in such a gift. I chose a pair of handmade earrings, a little mug and candle, a Sephora soap, a big and cozy scarf and a Christmas tree ornament.

Christmas Gift Guide

O periuta de dinti electrica este intotdeauna un cadou perfect pentru cineva, nu conteaza daca este fata, baiat, mama, tata, copii. Eu am inclus-o in categoria ‘pentru ea’ deoarece este roz. Cea pe care am gasit-o eu este de la Jumbo si a fost DOAR 15 lei (trebuie sa recunosc ca am cumparat-o pentru mine si mai mult din curiozitatea de a vedea daca functioneaza si da, a functionat. Trebuie doar sa ii cumparati 2 baterii separat).

EN: An electric tooth brush is a perfect gift for every one. Doesn’t matter if you buy it for a girl, a boy, your mom or dad. I included it in the ‘FOR HER’ category because is pink.

Christmas Gift Guide

Pentru ca anul trecut am neglijat categoria baieti in ghidul meu (pe care il gasiti AICI), m-am gandit ca anul acesta este necesara si aceasta categorie.

Because last year I skipped the ‘boys category’ in my gift guide (which you can find HERE), I thought this year is necessary to do one for them too.

Christmas Gift Guide

Daca prietenul/iubitul tau are un serial preferat nu ezita sa ii cumperi ceva tematic in acest sens. Eu am ales o carte Game of Thrones si doua cani din aceeasi categoria. La Carturesti se gasesc cel mai usor astfel de cadouri tematice. 

EN: If your friend or boyfriend has a favourite TV series don’t hesitate buying him something about it, like a book, a mug, an agenda. 

Christmas Gift Guide Christmas Gift Guide

Din categoria gadget-uri nu trebuie sa lipseasca o pereche de casti pentru un baiat care isi petrece mult timp la calculator. Modelul acesta de casti Skull Candy este foarte simplu si potrivit pentru un baiat.

EN: A pair of headphones is a perfect gift for a boy who spends a lot of time on his computer playing or working. Skull Candy is a great brand for headphones.

Christmas Gift Guide

Tot din categoria gadget-uri sunt si aceste accesorii pentru telefonul mobil (la fel ca in cazul periutei de dinti, nu este un cadou doar pt baieti). Setul contine 3 lentile: wide, fish eye si macro si este de la Bershka (se gasesc si la F64).

EN: These accessories for phone are amazing (as I said in the case of the tooth brush, this is not only a gift for boys). The set contains 3 lenses: wide, fish eye and macro and I bouht it from Bershka.

Christmas Gift Guide

Acesta a fost ghidul meu de gadouri pentru Craciun, sper ca va este de folos (mai ales daca lasati cumparaturile, ca mine, pe ultima suta de metrii).

This was my gift guide for this Christmas. I hope you enjoyed it and that it was useful (especially for those, like me, who buy gifts only a few days before Christmas).

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.