Comfy Chic

Comfy Chic este titlul potrivit pentru acest articol pentru că întotdeauna am fost adepta hainelor confortabile, mai ales pe timpul verii. Aveam pantalonii ăștia de la New Yorker de vara trecută când am alcătuit ținute pentru festival aici pe blog (click AICI dacă vreți să vedeți outfit-ul). De data asta i-am purtat cu o cămașă simplă neagră, lejeră pe care nu am legat-o până la ultimul nasture și am lăsat-o să cadă pe umeri. Cerceii îi am de mai mulți ani de la H&M, dar sunt un model care este foarte ușor de găsit și în alte parte. 

În picioare am avut o pereche de balerini argintii cu mult, mult sclipici pe care am cumpărat-o dintr-un magazin random și care se vede foarte frumos când bate soarele în ei. 

EN: Comfy Chic is the perfect title for this post because I’ve always loved comfy clothes, especially during summer. I’ve had this pants from New Yorker since my festival outfit post of last summer (click HERE if you want to see it). This time I paired it with a simple black shirt which I didn’t tie to the last button and I let it fall over my shoulders. The earrings I had for many years and I found them in H&M. 

My flats were full of silver glitter which looked so fun in the sun. 

Comfy ChicComfy ChicComfy Chic Comfy ChicComfy Chic Comfy Chic

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.