Everybody Should Be Feminist

Am văzut atât de des prin blogosferă tricoul ăsta pe care scrie Everybody Should Be Feminist încât m-am super îndrăgostit de el, dar pe vremea când l-am văzut pe Instagram habar nu aveam că se găsește la Stradivarius și pe deasupra mai costă și doar 30 RON. Este un tricou simplu, dar mesajul este atât de puternic încât nici nu era nevoie de un model mai complex.
Mă bucur să văd că ideea de feminism devine din ce în ce mai prezentă și mă bucură foarte mult și faptul că am reușit să pun mâna pe tricoul ăsta, că am eu așa impresia că se vor cumpara rapid toate.
Eu l-am găsit în magazinul Stradivarius din mall-ul Park Lake din București și țin să menționez că nu l-am observat în alte mall-uri, deși este posibil să îmi fii scăpat mie.
Pentru outiful de mai jos l-am purtat cu o pereche de culottes de la Bershka (o am de vara trecută, dar am să vă pun mai jos link-uri cu produse asemănătoare), niște teneși albi de la Pull&Bear, am purtat ca accesoriu o brățară aurie cu doua cristale pe care o am de pe AliExpress și am avut cu mine ghiozdanul micuț din catifea de la Stradivarius căruia i-am atașat un pom-pom pufos.
În caz că vă gândiți să vă comandați tricoul online să știți că este un tricou de tipul oversized și numerele sunt mult mai mari decat ar fi în mod normal. Eu am mărimea XS care la acest tricou este echivalentă cu un M, aș spune eu.
TIP: Nu vă faceți griji că nu îl puteți purta pentru că este prea larg. Faceți ce am făcut eu pentru outfit-ul de mai jos și anume: înodați-l în talie și astfel dați și un aer mai ‘rebel’ ținutei!

EN: I saw this T-shirt all over Instagram and on fashion blogs and I literally fell in love with it, but at that time I had no idea I could find it at Stradivarius for a cheap price. Is a simple t-shirt, but the message is so powerful that it needn’t something sophisticated.
I am happy to observe that the idea of feminism is growing and growing and I am very glad that I found this T-shirt and bought it because I am pretty sure it will sell fast.
If you don’t have a Stradivarius store in your country you can find a similar T-shirt here: https://teespring.com/everyonefeminist2#pid=395&cid=6614&sid=front
For my outfit I paired it with a pair of culottes (mine are from Bershka, last season), white shoes from Pull&Bear, as accessory I had a gold bracelet with two crystals from AliExpress and a small velvet backpack also from Stradivarius.
In case you want to order the one from Stradivarius online you need to know that it is an oversized T-shirt. I have an XS size, but it actually looks like a M.
TIP: Don’t worry about not knowing how to wear it. Do as I did for the outfit down below and tie it in the waist so that it gives a ‘rebel’ look to your outfit!

Everybody Should Be Feminist OOTD Everybody Should Be Feminist OOTD Everybody Should Be Feminist OOTD Everybody Should Be Feminist OOTD Everybody Should Be Feminist OOTD Everybody Should Be Feminist OOTD Everybody Should Be Feminist OOTD Everybody Should Be Feminist OOTD Everybody Should Be Feminist OOTD Everybody Should Be Feminist OOTD

Stradivarius T-shirt HERE

Culottes Bershka HERE

Sper că vă place acest outfit!

Ne vedem data viitoareee!<3

Leave a Reply

Your email address will not be published.