Maybelline Vivid Hot Lacquer

Bunăă!

Am revenit cu o postare de beauty pe care nu o plănuisem, dar pe care mă bucur ca o public în cele din urmă.

Nu de mult timp am încercat noile produse de buze de la Maybelline și anume Maybelline Vivid Hot Lacquer pe care voiam să le folosesc în unul dintre tutorialele de pe canalul de Youtube.

Cu siguranță o să le folosesc și într-un tutorial, dar mai înainte de toate am decis să vă spun câteva lucruri care îmi plac sau nu îmi plac la aceste produse.

Eu am doar două nuanțe: Unreal și Slay It.

Maybelline Vivid Hot Lacquer | Review

Maybelline Vivid Hot Lacquer | Review

Consistența acestor rujuri este diferită de orice am mai încercat până acum. La prima vedere pare a fi un gloss, dar odată ce le aplici poți observa ca sunt puternic pigmentate, nu sunt atât de lucioase precum un gloss, dar nu au nici consistența unui ruj normal. Eu aș spune că este o combinație între un ruj mat și un gloss, consistența fiind undeva pe la mijloc. 

Maybelline Vivid Hot Lacquer | Review

Le-am aplicat pe mână lângă un gloss ca să puteți vedea diferența. Primul de sus este gloss-ul XXL Nude de la Essence, iar celelalte două Vivid Hot Lacquer. Diferența de pigmentare este evidentă  și de asemenea se poate vedea că nu par la fel de lucioase ca gloss-ul. 

Maybelline Vivid Hot Lacquer | Review

Nuanța de mai jos este nuanța Unreal, un nude perfect pe care l-am purtat foarte des de când l-am cumpărat. Se simte foarte cremos pe buze, nu este tocmai lipicios, iar la ceva timp după aplicare luciul nu mai este chiar atât de intens, dar nici nu devine mat. L-am purtat în jur de 4-5 ore cel mai mult și rezistența a fost una foarte bună.

Nu știu însă cât de rezistent este dacă mâncați cu el pe buze pentru că nu este un ruj rezistent la transfer. 

Maybelline Vivid Hot Lacquer | Review

Forma aplicatorului îmi place foarte mult pentru că face produsul ușor de aplicat chiar și în colțuri și de asemenea se mulează pe forma buzelor (dacă are sens ce spun).

Maybelline Vivid Hot Lacquer | Review

Cea de a doua nuanța este nuanța Slay It și din păcate are mai puține puncte pozitive. Culoarea este cea care m-a atras și m-a făcut să o cumpăr pentru că făcându-i swatch-ul pe mână părea impecabilă. 

Fiind o culoare extrem de închisă se aplică mai greu, chiar dacă aplicatorul este același. Din păcate nuanța aceasta nu este opacă făcând produsul să se aplice în pete, deloc uniform. 

O să lucrez mai mult cu nuanța asta și o să o aplic și peste un creion de buze sau un ruj lichid mat în aceeasi nuanța ca să opțin opacitate.

Mă oftic puțin că nuanța asta este mai dificilă decât prima pentru că aveam în plan să o folosesc foarte des acum că vine toamna. 

Alt punct care pe mine nu ma deranjează în mod deosebit, dar care poate pe voi vă va deranja este că păteaza foarte puțin buzele. După ce m-am șters buzele mele au rămas puțin pătate de la această culoare chiar dacă nu am stat mult cu ea pe buze.

P.S: Știu că aplicarea de mai jos este dezastruoasă, dar credeți-mă că m-am chinuit mult cu ea.

Maybelline Vivid Hot Lacquer | Review

Cum spuneam și la început, sunt aproape sigură că voi mai cumpăra una dintre nuanțele deschise care cred că se numește Tease ( deși nu sunt 100% sigură) și  care este un nude mai deschis decât Unreal. Cu siguranță nu voi mai cumpăra nuanțe închise pentru că îmi este frică să nu se comporte ca Slay It.

Voi ați încercat produsul acesta? Dacă da, lăsați-mi în comentarii nuanța pe care o aveți și dacă vă place sau nu. 

Vă pup! 

Pe curând!

Leave a Reply

Your email address will not be published.