Melkior Matte Stain

Melkior Matte Stain este un produs de buze, mai exact un lip stain (așa cum îi spune și numele) care urmează să fie lansat mâine 17,07,2017 la ora 10:00.

Dacă mă urmăriți pe contul de Youtube probabil știți că eu folosesc foarte des fardurile de la Melkior și că le recomand de fiecare dată. Am AICI un articol cu swatch-uri și un mic review pentru câteva dintre ele.

De data aceasta este vorba despre un produs de buze care urmează să fie lansat și pe care eu l-am primit de la cei de la Melkior și l-am testat. Este vorba despre un matte lip stain pe care eu îl am în nuanța Joy și pe care îl vedeți în pozele care urmează. Este o culoare nouă pentru mine pentru că nu am în colecția mea o nuanță asemănătoare. Am purtat-o cât timp am făcut aceste poze (în jur de 30 de minute) și vreau să vă spun că m-am chinuit o grămadă să îl dau jos de pe buze chiar dacă am folosit un demachiant pe bază de ulei. Faptul că este foarte greu de dat jos este un lucru foarte bun pentru că asta înseamnă că au o rezistență mare și nu suntem nevoite să le reaplicăm pe parcursul zilei.

Melkior Matte Stain Melkior Matte Stain Melkior Matte Stain Melkior Matte Stain Melkior Matte Stain

Cum aplicăm un lip stain?

Primul pas este să aveți grijă ca buzele voastre să fie exfoliate și hidratate. Dacă nu aveți un exfoliant pentru buze acasă puteți oricând să amestecați zahar cu ulei de cocos sau de măsline și să le exfoliați, aplicați după și un balsam hrănitor pe care îl veți șterge înainte de aplicarea lip stain-ului. Odată curățate buzele lip stain-ul se va așeza mai ușor pe buze și nu va mai avea părți uscate în care să se strângă. 

După aplicare mie îmi place să revin cu o pensulă mică și puțin concelear ca să curăț în cazul în care am depășit pe undeva. 

Așa că stați cu ochii pe www.melkior.ro  pentru că mâine se lansează și vor fi mai multe nuanțe. 

Pe curând! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.