Mi-am Vopsit Sprâncenele Acasă

Da, mi-am vopsit sprâncenele acasă și nu a fost deloc greu așa că m-am gândit că dacă eu am reușit oricine va reuși. Nu e nevoie de prea multe lucruri, nu costă mult și nici nu durează mult aplicarea vopselei sau prepararea ei.

Am să vă arăt aici ce am folosit plus rezultatul final:

1.  Delia Cosmetics Cameleo Eyebrow Tint Cream, nuanța 4.0 brown – 10 RON de la Kendra
Mi-am Vopsit Sprâncenele Acasă

Conține un tub de cremă colorantă, o sticluță de activator și un recipient mic cu o spatulă pentru preparare, de asemenea pe cutie scrie că se poate utliza de aproximativ 15 ori. Pe hârtia de instrucțiuni scrie să amesteci 1cm de cremă colorantă cu 10 picături de activator, dar eu am amestecat mai mult de 1cm de cremă colorantă pentru că devenise o consistență prea apoasă și nu aș fi putut să o aplic.

Mi-am Vopsit Sprâncenele Acasă

Pentru aplicare nu am folosit spatula care vine în kit, ci o pensulă de la Melkior pe care o folosesc mereu pentru aplicarea fardului sau pomadei pe sprâncene (deși este o pensulă de eyeliner 14113). Înainte să aplic produsul mi-am pieptănat sprâncenele cu pensula mică. Hârtia de instrucțiuni recomandă să stai cu vopseaua minim 5-10 minute sau mai mult pentru o culoare mai închisă (eu am stat 15 minute).

Mi-am Vopsit Sprâncenele Acasă

După aplicarea vopselei am luat un bețisor de ureche și am șters în zonele în care am depășit, iar dupa 15 minute am pus demachiant (Garnier Biphase Micellar Cleansing Water in Oil) pe o dischetă  și am șters vopseaua (s-a luat foarte ușor).

Rezultatul:

Mi-am Vopsit Sprâncenele Acasă

Mi-am Vopsit Sprâncenele Acasă

Îmi place rezultatul, sprâncenele mele par mai dese acum că sunt vopsite și vopseaua a prins foarte puțin și pe piele, în zonele cu goluri.

O să revin să vă anunț în cât timp s-a dus vopseaua pentru că nu scrie pe nicăieri cam cât timp ar trebui să dureze.

Pe curand!<3

Leave a Reply

Your email address will not be published.