Sweet Moments

In caz ca nu ati auzit pana acum de cofetaria Sweet Moments d-asta sunt eu aici sa va spun ca este o cofetarie super draguta care tocmai a deschis o a doua locatie in Bucuresti, pe Strada Luterana, numarul 3.

Am fost Duminica la cea de a doua locatie si am ramas super placut impresionata. Este un loc foarte primitor, foarte frumos decorat (scaunele sunt atat, dar atat de frumoase incat as fi plecat cu unul acasa).

Am incercat acolo tot felul de prajiturele si nu a existat nici macar una care sa nu imi placa, sincer!

Chiar este un loc care merita pus pe lista voastra; eu o sa imi duc prietenele sa vada si ele scaunele si sa bem impreuna o cafea si sa mancam un cheesecake. 

EN: Hey! If you happen to visit Bucharest and you want a pretty place to spend some hours with your friends, here I am to show you the second location of Sweet Moments pastry. It’s a very nice decorated place, with very yummy cakes and coffee.

You can find it on Luterana, nr. 3.

Sweet Moments

Sweet Moments
Sweet Moments

Sweet Moments

Sweet Moments

Sweet Moments

Sweet MomentsSweet Moments
Sweet Moments

Sweet Moments
Sweet Moments

Pentru orice fel de detalii (organizare candy bar, torturi aniversare, personalizate)  gasiti datele de contact pe site-ul lor dulce si tot acolo puteti comanda online si aveti transport gratuit la comenzi de peste 100 de lei

EN: For more details and photos you can find them at: 

http://www.cofetariasweetmoments.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.