White In Fall

Această postare ar putea fi un update perfect pentru postarea din vară cu White In Summer şi tocmai din acest motiv poartă titlul White In Fall. Odată ce veţi vedea pozele vă veţi da seama de ce spun asta.

Spuneam în postarea White In Summer că albul este super potrivit pentru vară şi că îmi place foarte mult cum se văd piesele albe pe o piele bronzată şi încă sunt de acord cu afirmaţia asta. Însă cine spune că albul e potrivit doar pentru vară? Am pus cap la cap outfitul acesta ca să vă arăt cât de uşor se poate trece de la o ţinută de vară la una de început de toamnă. 

Am folosit în mod special aceeaşi paletă cromatică şi m-am jucat cu piese asemănătoare din dulapul meu. 

White In Fall White In Fall

În loc de cămaşa albă cu umerii goi şi mâneci bufante trei sferturi am ales o bluză uşoară albă, tot cu umerii goi şi cu mâneci de tip clopot.

Pentru partea de jos am păstrat aceeaşi textura, mai exact denim, doar că de data aceasta este vorba despre o pereche de jeans lungi, nu scurţi. 

Pentru a înlocui perechea argintie de sandale am ales să port o pereche de balerini în această nuanţă.

White In Fall White In FallWhite In Fall White In FallDiferenţa este că de data această am fost mai îndrăzneaţă cu accesoriile, în sensul că am purtat mai mult decât brăţări. 

Am ales această pălărie mare, cu detalii argintii pentru că simt că toamna asta o să port multe accesorii de genul acesta pe cap. 

Cureaua pe care am purtat-o are acel detaliu care o transformă dintr-o curea simplă într-o piesă statement şi îmi place foarte mult. 

Pe mână am purtat un inel mare, cu alb care se asorta cu întreaga ţinută, dar care nu ştiu exact de unde este pentru că îl am de foarte mult timp, însă se găsesc modele asemănătoare în magazine de genul Bershka, Pull&Bear.

Pe buze am purtat cel mai bun accesoriu pentru toamnă şi anume un ruj într-o nuanţă închisă-Nyx Lingerie în nuanţa Exotic.White In FallWhite In Fall

Sper că vă place această idee pe care am avut-o cu primul outfit de toamnă de pe blog!

Până data viitoare vă invit să mă votaţi pentru Scoala de Beauty Vlogging şi să fiţi pe fază pentru că urmează mai multe clipuri şi postări pentru această competiţie.

White In Fall

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.