White In Summer

EN: White In Summer is the perfect choice when it comes to an OOTD, but I know myself and I know how clumsy I can be so I try to stay away from white. This time though I really wanted to wear this shirt that I got from Bershka on sale and I have to say that I am really proud of myself for not staining it with foundation or food. 

RO: Albul este o culoare de care mă feream pentru că știu cât de neîndemânatică pot fi și cât de repede pot murdări o ținută de culoare albă. De data asta însă am zis să fiu puțin mai atentă și să port ceva alb pentru că mi se pare că albul merge mână în mână cu vara și vreau să menționez că sunt mândră de mine pentru că am reușit să o păstrez ținuta curată, fără urme de fond de ten sau mâncare.

White In SummerWhite In Summer

White In Summer White In Summer White In Summer White In Summer

EN: The off-the-shoulder shirts are a must have this year and you can find them in any store. I love mine because it also has those bell sleeves. I wore it with a pair of short jeans and silver sandals.  

In case you wonder the photos were took at the Basarab Railway Station in Bucharest.

RO: Genul ăsta de cămașă care cade pe umăr se poartă foarte mult în ultimul timp și faptul că are mânecile bufante este un plus pentru mine. Eu o am pe a mea de la Bershka și încă este la reduceri AICI. Am purtat-o cu o pereche de pantaloni scurți din jeans de la Lucky Boutique și o pereche de sandale argintie pe care o am de mai mult timp, dar tocmai mi-am dat seama că am doar o poză în care se văd și sandalele.. UPS!

În cazul în care vă întrebați pozele au fost făcute în Gara Basarab din București. 

 

See you next time with a beauty post!

Ne vedem data viitoare cu o postare de beauty!

Leave a Reply

Your email address will not be published.